Víz- gáz -fűtésszerelés Akciók

1992 óta foglalkozom víz-gáz fűtésszereléssel,gázszerelés,vízszerelés,Nálunk a víz-gázszerelő szakma már tradicionális ,édesapám is ezzel foglalkozott,aki többször is kiemelt szakemberként tartottak számon Európa több országában is Én nála tanultam,és már tanulóként az ország legjobb 20között tartottak számon.Foglalkozom a legkisebb tömítéscserétől a lakóparki kazánházakig mindennel ami a víz-gáz és a fűtésszereléshez tartozik.Dolgoztam külföldön,és elszomorított amikor hazajöttem hogy mennyi mondvacsinált gázszerelő van ebben az országban.Ennek a probléma kiküszöbölésére hoztam létre ezt az oldalt,bármiféle probléma esetén nyugodtan kéredzenek,mindent megteszek a probléma kiküszöbölésére! Tel: 06203894484

Hasznos linkek

Általános hibák gázkészülékeknél

2009.02.15. 17:07 profigázszerelő

Általában a legtöbb problémát akkor fedezik fel az emberek, amikor gázvezeték felújítás van, és a műszaki ellenőr nem adja vissza a gázszolgáltatást, mert korábbi szerelések épp nem felelnek meg a szabványnak. Ez sokszor azért fordul elő, mert amikor készüléket cserélünk vagy kötetünk be épp nem megfelelő képzésben részt vevő ember vállalja el, sokszor elvállal olyan ember ilyen munkát, aki lehet ebben a szakmában dolgozik mint segítő, de nem ismeri a szabványokat.

Felsorolok néhányat:

  • egyik legsűrűbben előforduló probléma a tűzhelykötés, amit általában simán bekötik a gólyoscsap után egy flexibilis csővel, ami szabálytalan. Először azért mert már nem lehet flexivel kötni, a másik pedig hogy a tűztér alá kell állni akár vascső akár rézcső és ezután lehet kötni a készüléket. A flexibilis csöveket felváltotta a gebocső, ami sárgaszínnel ellátott hajlítható fémcső.
  • a következő probléma amikor, a gázmérő és a hálóhelység egy légtérben van. Ebben az esetben semmiféleképen nem engedik a gázszolgáltatást. Hiába érvelünk, hogy már 20éve így működik, ez nem érdekli a gázműveket, mert azóta új jogszabályok vannak, mert akkor még a városi gázra voltak azok a szabályok, amit1986-ban megszüntettek, ráadásul évről-évre változnak ezek a szabályok. Ajánlatos lakásfelújítás előtt ezekkel tisztában lenni, mert elég költséges ezeknek az átalakításoknak a visszaalakítása,ha gázt szeretnénk.

    +36 70 556 8048

komment

süti beállítások módosítása