Víz- gáz -fűtésszerelés Akciók

1992 óta foglalkozom víz-gáz fűtésszereléssel,gázszerelés,vízszerelés,Nálunk a víz-gázszerelő szakma már tradicionális ,édesapám is ezzel foglalkozott,aki többször is kiemelt szakemberként tartottak számon Európa több országában is Én nála tanultam,és már tanulóként az ország legjobb 20között tartottak számon.Foglalkozom a legkisebb tömítéscserétől a lakóparki kazánházakig mindennel ami a víz-gáz és a fűtésszereléshez tartozik.Dolgoztam külföldön,és elszomorított amikor hazajöttem hogy mennyi mondvacsinált gázszerelő van ebben az országban.Ennek a probléma kiküszöbölésére hoztam létre ezt az oldalt,bármiféle probléma esetén nyugodtan kéredzenek,mindent megteszek a probléma kiküszöbölésére! Tel: 06203894484

Hasznos linkek

Tűzhelyek, és felmerülő hibái

2009.06.24. 21:15 profigázszerelő


Sokszor találkozom azzal a kérdéssel, hogy milyen tűzhelyet célszerű vásárolni. Én a magam részéről többnyire a kombinált tűzhelyeket szoktam javasolni, ami annyit jelent, hogy a felső főzőlapja gázzal működik, és a sütő része pedig elektromos. Nem ismerek olyan tűzhelyet, aminek a gázzal működő sütő részét tökéletesen be lehet állítani, ráadásul az elektromos készülékek légkeveréssel vannak ellátva, ami elősegíti az egyenletes sütést, és nem kell hozzá forgatni a tepsit, valamint nem találkozunk azzal a problémával, hogy a sütemény egyik fele nyers a mási pedig megég. Az új tűzhelyeknél szoktam javasolni azt is, hogy az első sütésnél ajánlatos 1kg krumplit megsütni a héjában, mert a krumpli héja magába szívja azt a kellemetlen keserű ízt, amit egyébként okozna a tűzhely az első sütésnél. Persze a krumpli nyugodtan elfogyasztható, mert csak a héját kell eltávolítani.

Tűzhelyeknél előforduló hibák: Általánosságban a legsűrűbben előforduló hibák, hogy a láng nem marad égve. Ezt a thermoelem vagy a thermomágnes hibája okozza, esetleg kormol az égő, ami a rossz beállításból adódik, tehát nem kap elég oxigént és így elégtelen az égés, tehát kormol. Ha gázszagot érzünk ebben az esetben azonnal szóljunk egy szerelőnek, mert abból komolyabb probléma adódhat, akár életveszélyes szituáció is kialakulhat.

Bármiben segíthetek hívjon bizalommal +36 70 556 8048 telefonszámon.

 

 

süti beállítások módosítása